Det är en speciell tid nu där vi som arbetsgivare måste stötta våra medarbetare, vi behöver skapa försiktighets- och säkerhetsåtgärder av olika slag utifrån hur våra verksamheter ser ut. Viktigt är också att vi fortsätter med ett aktivt hälso- och arbetsmiljöarbete.

För att skydda oss själva och er så använder vi på Jobbhälsan visir, munskydd och skyddskläder. Vi desinficerar ytor och har anpassat lokaler och väntrum. I de fall det är möjligt så rekommenderar vi digitala besök. Som en ytterligare smittskyddsåtgärd så testas all vår personal med Antigentest av Covid-19 en gång per vecka. Vi gör det i syfte att ev. fånga en infektion tidigt, och därigenom minska smittspridningen.

Kanske ser även Ni ett värde i Antigentest av Covid-19 i er verksamhet?
Vi på Jobbhälsan erbjuder ett Antigentest av Covid-19 som ger svar inom 15 min.

Kontakta oss på vår växel 0911- 23 33 33 eller maila in din förfrågan till bokning@jobbhalsan.se.