Pressrelease 29 april 2022

Idag blir Jobbhälsan i Norr en del av Feelgood då Feelgood Svenska AB förvärvat samtliga aktier i Jobbhälsan.

Jobbhälsan i Norr AB har sin huvudverksamhet i Piteå där man verkat i över 40 år. Idag finns verksamhet även i Luleå och Älvsbyn. Jobbhälsan har långvariga kundrelationer med större och mindre företag samt kommuner. Jobbhälsan har alltid värnat den kundnära relationen.

-Med Feelgood ser vi att vi får behålla den lokala och kundnära relationen och samtidigt få en stark ägare som ger stabilitet. Tillsammans stärker vi positionen lokalt och möjliggör utveckling regionalt samtidigt som vi kan nyttja Feelgoods rikstäckning. Feelgood har gjort stora satsningar och kommit långt i digitaliseringen, vilket kommer att kunna tillföra mycket till våra kunder och våra medarbetare säger Ann-Sofi Ökvist, VD på Jobbhälsan.

– Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. En central del i vår strategi är att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Norrbotten är en region med stark ekonomisk tillväxt och Jobbhälsan i Norr har gott renommé och namnkunniga stora kunder, så vi ser fram emot utvecklingen tillsammans, säger Joachim Morath, VD på Feelgood.

Feelgood har 8000 kundföretag i en mängd olika branscher. Företaget grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

För mer information kontakta Ann-Sofi Ökvist, VD på Jobbhälsan, 070-603 33 01